来源：新西兰移民 发布时间：2021-06-20 点击：
Unit 2 Onwards and upwards
Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection 课后篇 巩固提升 必备知识基础练 Ⅰ.单词拼写 1 1.What is just beyond my wildest imagination is fortune should b
me with a chance to realize my dream.
答案 bless 2 2.We have been very a
of their support.
答案 appreciative 3 3.Her achievements are w
of the highest praise.
答案 worthy 4 4.It’s not
(仅仅)a job,but a way of life.
答案 merely 5 5.Draw an o
of your garden or yard space.
答案 outline 6 6.Having learned with
(高兴)that you are coming to Beijing for a visit this July,I’m writing to offer my suggestions concerning your one-day trip in Beijing.
答案 delight 7 7.He had
(永久地)strengthened his senses to a point far beyond what other Allomancers could attain.
答案 permanently 8 8.I am convinced that I will strive hard to fulfill my
(文学的)dream if given the chance.
答案 literary 9 9.I was e
at the sight of a low A and felt pressured to keep an outward image of perfection.
答案 embarrassed Ⅱ.短语填空 in particular;persuade sb to;care about;knock sb over;pick up;be aware of; make use of;now and then 1 1.Don’t be afraid of problems,but
it to be the best of ourselves!
答案 make use of 2 2.During the following days,I got the same call
答案 now and then
3 3.All the candidates are excellent,but I like the last one
— his experience is just what we need at the moment.
答案 in particular 4 4.Her parents thought she was too young for the violin,and
start on the piano.
答案 persuaded her to 5 5.My parents still
me,but I was no longer the center of the universe.
答案 cared about 6 6.Even walking on the street and lightly bumping(撞)into somebody brings back memories from Becky’s childhood,when a boy
答案 knocked her over 7 7.If you love helping the environment,plant trees or
答案 pick up 8 8.The citizens of one farm village
答案 were aware of Ⅲ.翻译句子 1 1.只有当你把所学的知识应用到实践中时,你才能说你学会了。(倒装)
答案 Only when you apply what you have learned to practice can you say you have made it. 2 2.我坐在一位名叫戴安娜的女孩旁边。(whose)
答案 I sat next to a girl whose name was Diana. 3 3.这条路通向你曾经住过的村庄吗?(where)
答案 Does this road lead to the village where you once lived? 4 4.我决心利用业余时间做运动。(make use of)
答案 I’m determined to make use of my spare time to do exercise. 5 5.整顿饭都很好,尤其是葡萄酒更好。(in particular)
答案 The whole meal was good but the wine in particular was excellent. 关键能力提升练 Ⅳ.阅读理解 Robert Frost(1874—1963) was the statesman of American letters in the twentieth century,a rare national poet who was read and respected by both university professors
and everyday citizens.In his life,Frost won four Pulitzer Prizes for his works— more than any other poet in American history.His most famous poems include The
Taken , Fire
Evening .Though he is widely read,Frost is also one of the most misunderstood writers in the United States for the complexity of his poems. Though born in California,Frost was brought up in New England,where he is inseparably linked.After dropping out of Dartmouth College to seek his literary dream,he remained upset for years,producing collections of works but failing to get enough of them published to make his efforts financially worthwhile.Finally,Frost left the United States in 1912 to see whether his works might be better received in London.It was,and in 1913 his first full collection was published in Great Britain.Fellow American poet Amy Lowell adored Frost’s work and brought it back to the United States,publicizing it insistently.Soon afterwards Frost’s collections became bestsellers,and he became a famous figure. From then on,Frost was on his way to the lifelong respect and recognition for his achievements in poetry.In 1961,he was invited to read a poem for the presidential inauguration (总统就职典礼) of John F.Kennedy.He recited his poem, The
Outright ,from memory at the ceremony.This was perhaps his last poetry reading in front of a wide national audience before his death in 1963.More importantly,Frost became the first poet to read a poem at a presidential inauguration. 【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要介绍了美国伟大的诗人 Robert Frost 的文学生涯。
1 1.What makes Frost “the statesman of American letters”? A.The comments of other writers. B.His literary achievements. C.The complexity of his poems. D.His political activities. 答案 B 解析推理判断题。根据第一段中的“a rare national poet who was read and respected by both university professors and everyday citizens...in American history”可知,他的文学成就很高。故选 B 项。
2 2.What do we know about Frost before 1912? A.He continued writing after his graduation from Dartmouth College. B.He was well received in London for his first collection. C.He failed to make much money with his publication. D.He produced enough works to achieve literary success. 答案 C 解析细节理解题。根据第二段中的“but failing to get enough of them published to make his efforts financially worthwhile”可知,当时 Frost 没能靠写作挣到很多钱。
3 3.According to the passage,what brought Frost immediate success in the US? A.The literary value of his poetry. B.The publication of his first collection. C.The invitation from John F.Kennedy. D.The recommendation by Amy Lowell. 答案 D 解析细节理解题。根据第二段最后两句可知,美国诗人 Amy Lowell 喜欢 Frost 的作品,并把它带回了美国进行宣传,这使得 Frost 在美国迅速获得成功,故选 D 项。
4 4.Which of the following would be the best title for the passage? A.The Literary Life of Robert Frost:An Overview B.Robert Frost and the Twentieth Century C.Robert Frost:A Historical Figure D.The Popularity of Robert Frost 答案 A 解析主旨大意题。通读全文内容可知,本文主要介绍了美国伟大的诗人 Robert Frost 的文学生涯。A 项最能概括文意。
Ⅴ.应用文写作 假定你是李华,你的美国笔友 Charlie 对中国文化很感兴趣。他和家人将于今年农历新年来中国旅游,请你给他写一封电子邮件,内容包括: 1.欢迎他们来中国; 2.旅行前的准备。
注意: 1.词数 80 左右; 2.可适当增加细节,以使行文连贯。
Yours, Li Hua 参考范文 Dear Charlie,
I’m delighted to know you are coming to China with your family during the Chinese Lunar New Year,which is a great chance for you to experience Chinese culture personally.Here I am writing to offer you some advice.
It would be a good idea if you could make some preparations before your travel.First of all,learn some simple Chinese,especially the daily expressions,which makes it easier for you to communicate with the locals wherever you go.Besides,getting yourself familiar with some Chinese local customs and traditions may help you behave properly during your stay in China. I hope you will find my advice helpful.Wish you a pleasant journey in China. Yours, Li Hua
Ⅵ.概要写作 阅读下面短文,根据其内容写一篇 60 词左右的内容概要。
Your Robot Teacher of the Future Will your job be done by a robot in the future?Bank of England economists predict that almost half of all UK jobs are under threat of automation.Those most at risk involve repetitive manual labour,such as factory positions.But could even the venerable profession of teaching soon have to compete against powerful electronic educators? At first glance,teaching might seem to be unaffected to replacement by robots.Teachers use a range of soft skills that machines find hard to replicate.They judge pupils’ needs and adapt feedback accordingly.They adapt materials to make them more attractive and effective.And they provide pastoral care:looking out for students who lag behind or disrupt the class. Nonetheless,some believe the future of education will be technological.In an interview with Business
magazine,futurist Thomas Frey predicts that “by 2030 the largest company on the Internet is going to be an education-based company that we haven’t heard of yet.” He thinks that “bots”—online robot teachers—will make education so efficient that students will be able to compress an entire undergraduate degree into six months of learning.A bot learns what your “interests” and “reference points” are,and it “figures out” how to teach you in a faster and faster way over time,according to Frey. Whether or not such incredible speeds will be reached,over the last decade there has been a huge increase in online learning platforms.Companies such as Udemy and Khan Academy produce courses that allow millions to learn at home for free at their own pace.But there are limitations.Without the face-to-face stimulation of a classroom environment,the overwhelming majority of students fail to complete online courses.How to sustain motivation to learn is one more skill that online teachers will need to master.
Indeed,Frey admits there is some way to go:“Nobody has quite cracked the code for the future of education.”What do teachers themselves think about this?Professor Donald Clark from Derby University in the UK thinks that we should welcome change,even though people will lose their jobs. “Artificial Intelligence will destroy jobs—so why not use it for a social good such as learning?”he asked.
参考范文 The article introduces the possibility of a robot teacher in the future.(要点1)Since robots may replace humans in factories,it is possible that teaching will be done by robots.(要点 2)Teachers use soft skills such as feedback and personal care at classrooms.However,online robot teachers will know a learner’s weakness and strengths,so they provide efficient teaching.(要点 3)Companies like Udemy and Khan Academy provide free courses online but students lack motivation to finish their lessons.(要点 4)Anyway,AI is welcomed to do good to learning.(要点 5)推荐访问:年高 英语 Unit2OnwardsandupwardsSectionCDevelopingideas
- 【古典文献学专业大学排名2018最新排行榜】 中国古典文献学考研
- 2018校友会排行榜 [中国校友会2018中国大学古典文献学专业排行榜]
- 2018广东深圳6所高中自主招生同日举行 2018高中自主招生报名时间
- 2018最美教师观后感 2018年教师暑假读书心得体会精编版【三篇】